JORNADES PER A L’EXCEL·LÈNCIA
6_i_7_d’octubre

Quin futur volem per al Pirineu?


CONTACTE:
Informació General
info@jornadesperalexcellencia.cat

Secretaria
administracio@jornadesperalexcellencia.cat

Allotjament

OFICINA DE TURISME: 973 62 63 45

Poliesportiu d’Esterri d’Àneu
Plaça de la Closa, s/n
25580 ESTERRI D’ÀNEU

<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt

Edició 2024

4 i 5 d'octubre
Jornades_Excel·lència_2024

Joventut al Pirineu

Projecte vital i professional

Projecte vital i alternatives professionals en els territoris de muntanya

En aquesta 11a edició volem posar al punt de mira el nostre capital humà que alhora sou el nostre present i el nostre futur, els Joves del Pirineu. Ens centrarem en el seu projecte vital i explorarem les alternatives professionals que se’ls ofereix en els territoris de muntanya. Els volem donar veu sent els protagonistes d’aquesta edició; volem compartir i debatre sobre les seves aspiracions i experiències professionals, l’oferta formativa territorial, les noves professions, la digitalització i l’impacte de la IA. A més a més, volem parlar sobre la situació de l’habitatge, una de les principals limitacions per a l’arrelament; també de les fortaleses i els reptes de l’oferta de l’oci, del lleure, de l’esport i del teixit associatiu. Tanmateix, volem fer d’altaveu de tots els serveis i recursos que els joves tenen a la seva disposició a les Oficines Joves de cada comarca de la vegueria de l’Alt Pirineu i Aran, com també des dels Espais i Punts Joves dels Comuns i del Govern d’Andorra.

Els propers 4 i 5 d’octubre celebrarem a Esterri d’Àneu l’11a edició amb el títol de “Joventut al Pirineu, projecte vital i professional”. Mantenim el vincle de col·laboració amb el Govern d’Andorra: dijous dia 19 de setembre tindrà lloc la tercera taula rodona a Andorra, com a sessió prèvia de l’acte d’Esterri, el qual donarà el tret de sortida a les onzenes Jornades per a l’excel·lència. I a finals de novembre es durà a terme la primera taula rodona a la Val d’Aran, sent al mateix temps l’acte de tancament i cloenda de l’edició, consolidant les aliances amb el Conselh Generau d’Aran.

Us esperem a totes i a tots per compartir experiències, nodrir el debat i millorar les condicions de vida de totes les joves i els joves del Pirineu.

#FuturPirineu🫶🏔️✨

Divendres i dissabte, 4 i 5 d’octubre de 2024
Pavelló poliesportiu d’Esterri d’Àneu

Joenessa en Pirenèu. Projècte vitau e professionau
Projècte vitau e alternatives professionaus enes territòris de montanha

En aguesta 11au edicion volem méter eth punt d’enguarda en qui representen, ath madeish temps, eth nòste present e eth nòste futur: es Joeni deth Pirenèu. Mos centraram en sòn projècte vitau e exploraram es alternatives professionaus que se les aufrís enes territòris de montanha. Les volem dar votz e que siguen es protagonistes d’aguesta edicion; volem compartir e debàter sus es sues aspiracions e experiéncies professionaus, era aufèrta formativa territoriau, es naues professions, era digitalizacion e er impacte dera IA. Atau madeish, volem parlar sus era situacion dera viuenda, ua des principaus limitacions entar arraïtzament; tanben des punts fòrts e des rèptes dera aufèrta de léser, der espòrt e deth teishut associatiu. Tanben volem hèr de nautavotz de toti es servicis e recorsi qu’es joeni an ara sua disposicion enes Oficines de Joenessa de cada comarca en territòri deth Naut Pirenèu e Aran, atau coma des Espacis e Punts Joeni des Comuns e deth Govèrn d’Andòrra.
Es dies 4 e 5 d’octobre celebraram en Esterri d’Àneu era 11au edicion damb eth títol de “Joenessa en Pirenèu, projècte vitau e professionau”. Mantenguem eth ligam de collaboracion damb eth Govèrn d’Andòrra: dijaus dia 19 de seteme aurà lòc era tresau taula redona en Andòrra, coma session prèvia der acte en Esterri, era quau darà inici ad aguestes Jornades entara Excelléncia. E, a finaus de noveme, s’amiarà a tèrme era prumèra taula redona ena Val d’Aran, que supause er acte de barrament dera edicion e consolide era aliança damb eth Conselh Generau d’Aran.

Vos demoram a totes e a toti entà comparti experiéncies, noirir eth debat e milhorar es condicions de vida de toti es joeni e joenes deth Pirenèu.

Ponents / Participants

Secretari d’Estat de Joventut del Govern d’Andorra

Alcaldessa de Baix Pallars

Cofundador & CEO de Montpackers.com

Cofundador de Cordada Outdoor

Directora creativa i dissenyadora de producte a Agro Biomaterials

President del Consell Comarcal Pallars Sobirà

CEO Madaleta Studio

Fundador Diip AI

Cònsol major de La Massana

Professor de filosofia a la Universitat Ramon Llull (URL) i escriptor

Coordinadora Un. Desenvolupament i Dinamització Comunitat de Treball dels Pirineus

Tècnica de Joventut del consell Comarcal de l’Alt Urgell

Vicepresidenta del Fòrum de la Joventut d’Andorra

Partner de Solve Group. President de les Jornades per a l'excel·lència

Jornades per a l'excel·lència 2021 participant Joan Talarn
President de la Diputació de Lleida

Periodista i consultor de comunicació

Periodista i i assessor de comunicació

Farmacèutica titular de la farmàcia de Martinet i divulgadora a xarxes

Alcalde de la Pobla de Segur

Graduat en Física Teòrica (UB)

Flvck i Lloc, El Podcast

Safreig, El Podcast

Periodista

Piragüista diploma olímpic als Jocs Olímpics de París 2024

Piragüista diploma olímpic als Jocs Olímpics de París 2024

Alcalde d'Esterri d'Àneu

Secretària tècnica de la 1ª taula d'habitatge a l'Alt Pirineu i Aran

Tècn. Coordinació Territorial Joventut a Lleida, Alt Pirineu i Aran de l'Ag. Catalana de la Joventut

Jornades per a l'excel·lència Esterri d'Àneu esdeveniment, edicions

VEURE TOTES LES EDICIONS