Una associació sense ànim de lucre que reuneix un grup de professionals vinculats en l’àmbit de l’excel·lència professional.

Ens mou el desig d’aportar un impuls social, intel·lectual i econòmic a la zona del Pallars que permeti aportar eines de treball adequades per aconseguir el perfeccionament professional.

La nostra finalitat és aportar noves visions en la recerca de l’excel·lència com a eina de treball. És per aquest motiu que es pretén ser una referència en el nostre país per als professionals que aspirin a la millora contínua i al perfeccionament professional per aconseguir resultats.

 

La nostra història

Les jornades neixen de la inquietud d’un grup de professionals amb una forta vinculació professional i personal amb les comarques de muntanya.
Fruit d’aquesta inquietud, i a la vista de l’èxit de la conferència organitzada a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, titulada “Present i futur de l’empresa catalana”, al desembre de 2013, s’observà que un esdeveniment com el que ara es planteja encaixaria perfectament amb les necessitats d’intercanvi i creació de valor dels professionals i petits empresaris de la zona.
Dit i fet, al febrer de 2014 s’inicien els primers contactes per crear un comitè organitzador que ha portat a terme la creació de la primera edició de les Jornades per l’excel·lència.

 

Què ens motiva?

Les Jornades per a l’excel·lència, neixen amb l’objectiu d’oferir als professionals l’oportunitat d’enriquir i millorar les seves capacitats i habilitats essencials en el creixement personal i professional.
L’objectiu és el d’influir positivament a través d’un procés de reflexió i anàlisi de capacitats, en els factors clau de la sostenibilitat i el progrés de les persones responsables en les organitzacions.
Així mateix les Jornades pretenen ser un vincle d’unió i intercanvi l’experiències entre els professionals que desenvolupen la seva carrera dins i fora d’aquestes contrades.


 

Comitè organitzador de les Jornades

Marc Palobart

Estudiant de biologia a la Universitat de Barcelona.

marc

Edna Tarrado

Estudiant del grau en Negocis i Marketing Internacionals a ESCI (UPF).

annabel-amat_2

Anabel Amat

Directora Financera freelance.

Anna-Montoliu

Anna Montoliu

Historiadora i empresària.

JESUS-MONTOLIU

Jesús Montoliu

Enginyer superior d’organització Industrial, Partner de Mbp Consulting, consultoria especialitzada en operacions i estratègia industrial. Professor universitari.


 

Comitè de govern

Josep Maria Tarrago - BN - 2

 

Josep Maria Tarragó

Monica Casabayo - BN - 2

 

Mònica Casabayó

Joan Oliveras - BN - 2

Joan Oliveras

Maria Reig - BN - 2

 

Maria Reig

Antonio Asensio - BN - 2

 

Antonio Asensio

Josep Puxeu - BN - 2

 

Josep Puxeu

Antonio Franco - BN - 2

 

Antonio Franco