Les Jornades esdevenen una cita de referència en l’agenda de qualsevol professional que vulgui desenvolupar els valors d’excel·lència professional que es promouen.

Amb un estil proper, amè i reflexiu, es presentaran al participant enfocaments i punts de vista diversos que, integrats, permetran millorar i avançar en la recerca de l’excel·lència personal.

Els diferents angles de visió i components d’aquesta excel·lència seran el fil conductor d’aquest projecte apassionant que va començar el 2014 amb la voluntat de ser un esdeveniment únic i de referència per als professionals del nostre país.

Perfeccionament professional Perfeccionament professional

Millora professional a través de l’experiència d’altres que permet obtenir nous enfocaments per assolir reptes de formes diferents.

Perfeccionament professional Networking

Durant l’esdeveniment creem les circumstàncies que fomenten un ambient de negocis i de xarxa que esdevé clau per generar oportunitats de negoci.

Perfeccionament professional Aprenentatge

A través de les ponències i taules rodones, professionals de primer nivell ens donaran les claus dels factors de competitivitat perquè de forma fàcil i senzilla els puguem aplicar als nostres negocis i projectes.

Perfeccionament professional Motivació

A través de ponències dinàmiques i reflexions inesperades, estimulem la creació d’una mentalitat positiva i entusiasta que augmenta la motivació del professional per emprendre amb força els reptes del futur.

Perfeccionament professional Inspiració

De l’experiència i bagatge professional dels ponents extraurem els factors d’inspiració que ens ajudaran a estimular i motivar el nostre entorn per tirar endavant en un ambient cada cop més complex.

Perfeccionament professional Relacions

La barreja de professionals que desenvolupen la seva activitat dins i fora de les comarques de muntanya estimula la creació de sinergies i relacions, que són de molt valor més enllà de les jornades.

Perfeccionament professional Divulgació

Aquest esdeveniment és un gran aparador per a tots aquells professionals i empreses que volen divulgar els seus valors, i poder així crear oportunitats de treball i/o negoci.

Perfeccionament professional Promoció turística

La creació d’esdeveniments de qualitat en l’àmbit de muntanya és la forma més efectiva de transmetre els nostres valors, capacitats i forma de viure als diferents sectors econòmics.